Descoperire macabră! Mamă și fiică găsite moarte în propria locuință! Crimă sau sinucidere?

0

Descoperire macabră! Mamă și fiică găsite moarte în propria locuință! O descoperire șocantă a fost făcută ieri de pompieri care au găsit două femei, mamă și fiică, moarte în propria casă. Alarma a fost dată de un vecin care a anunțat autoritățile de o posibilă moarte într-un apartament de pe scară. Bărbatul a precizat că mirosul degajat din acea locuință este insuportabil.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. MANAGER DE SPITAL ȘI CONSILIER LOCAL – INCOMPATIBIL! DECIZIA ANI!

Pompierii ajunși la fața locului au găsit două femei, de 69 ani și 46 ani, moarte. Aceștia au precizat că cele două, mamă și fiică, erau moarte de aproximativ două săptămâni, trupurile lor fiind în stare avansată de putrefacție. În urma cercetărilor, anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Femeile, mamă și fiică, erau cadre medicale la spitalul din Bacău. După spusele vecinilor acestea păreau retrase și introvertite. Se pare că cele două erau în depresie, din cauza faptului că ambele erau divorțate de soți.

„Polițiștii au stabilit identitatea celor două persoane, respectiv o femeie, de 69 de ani și una, de 46 de ani. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.”, potrivit Inspectoratului Poliției Județene Bacău.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata