Descoperire macabră! Soț și soție-găsiți morți în casă!

0

Descoperire macabră! Soț și soție-găsiți morți în casă! Un incident șocant s-a petrecut recent după ce un bărbat și o femeie, soț și soție, au fost găsiți morți în casă. O vecină este cea care a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților după ce a observant că lumina din locuința celor doi este aprinsă de câteva zile.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! PROFESOR DE SPORT REȚINUT PENTRU PROXENETISM! ÎNCASA SUME URIAȘE!

Ajunși la fața locului, salvatorii au spart ușa și i-au descoperit pe cei doi, o femeie de 57 de ani și un bărbat de 66 de ani, din nefericire, fără suflare. „Polițiștii din cadrul Poliției Negrești-Oaș, judeţul Satu Mare, au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o persoană despre faptul că doi vecini de-ai săi, care locuiesc într-un apartament, nu ar mai răspunde la telefon, iar lumina apartamentului ar fi aprinsă de câteva zile.”, precizează IPJ.

Femeia este din orașul Negrești-Oaș, iar bărbatul din municipiul Timișoara. Amândoi locuiau și lucrau în Timișoara, acolo unde aveau o mică afacere. Zilele trecute, cei doi au venit în Negrești-Oaș la niște rude, oraș în care femeia deține un apartament într-un bloc. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că o scurgere provenită de la centrala de gaz ar fi cauzat intoxicarea celor două victime, survenind decesul acestora.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata