Descoperire șocantă! Medic mort în partbagajul propriei mașini, în fața Universității!

0

 Descoperire șocantă! Medic mort în partbagajul propriei mașini, în fața Universității! O descoperire macabre a fost făcută ieri când, un tânăr de 35 ani, medic veterinary a fost găsit mort în partbagajul propriei mașini, chiar în fața Universității. Tatăl medicului a fost cel care a dat alarma în urmă cu patru zile, spunând că nu mai reușeșete să ia legătura cu fiul său.

CITEȘTE ȘI: NE PUTEM AȘTEPTA ȘI ZILELE URMĂTOARE LA CUTREMURE MARI? ANUNȚUL SPECIALIȘTILOR!

Tatăl medicului găsit mort a povestit anchetatorilor că ultima data când au vorbit a fost vinerea trecută iar de atunci nu mai știe nimic. Medicul a plecat vineri de acasă, spre Reșița, unde avea o ședință de lucru, după care urma să ajungă în Timișoara, în interes de serviciu. Deplasarea a fost făcută cu autoturismul personal, unde a și fost găsit mort.

După patru zile de căutări, medical din orașul Anina, județul Caraș-Severin, a fost găsit mort în portbagajul mașinii sale, în campusul Universității de Științele Vieții din Timișoara. Anchetatorii au precizat că, în jurul bărbatului, au fost  găsite mai multe fiole și cred că tânărul și-ar fi injectat singur în vene o substanță, având de a face cu o sinucidere. Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști care vor stabili cu exactitate cauza morții.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata