Descoperire șocantă! Un angajat găsit mort de colegi în sediul instituției!

0

Descoperire șocantă! Un angajat găsit mort de colegi în sediul instituției! Descoperire șocantă la primele ore ale dimineții. Un angajat al Regiei de Drumuri a fost găsit mort, în sediul instituției, la primele ore ale dimineții, chiar de un coleg de-al său. Colegii au cerut imediat ajutorul salvatorilor care, din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor depuse, nu au mai putut să îi salveze viața bărbatului.

CITEȘTE ȘI: ACUM: CASĂ CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI LÂNGĂ PITEȘTI!

Este vorba despre Dumitru Ichim, în vârstă de 57 ani, care, din primele informații, a murit după ce a muncit o zi și o noapte, fără întrerupere. Bărbatul, angajat al Secției Drumuri Naționale din Botoșaniar fi lucrat non stop în ziua de joi la deszăpezirea drumului spre Crasnaleuca, unde se afla un bebelușul născut de mamă acasă.

„Unde era trimis, făcea totul. Un adevărat profesionist. A ajutat-o pe femeia din Crasnaleuca să ajungă la spital”

„Era un om extraordinar și foarte dedicat muncii și oamenilor. A muncit până la epuizare. A tras tare la cazul cu copilul născut acasă, să reușim să îl aducem în grija cadrelor medicale. A muncit și peste noapte și la un moment dat a spus că se simte obosit și a mers în bază, la Săveni, să se odihnească. A fost găsit dimineață, fără suflare.”, a spus un apropiat al acestuia, potrivit monitorulbt.ro.

„La Poliţie, la ISU, la ambulanță, tura este de 8-12 ore. Au terminat, au plecat acasă. La noi pleci acasă când se termină munca. E foarte greu să mai găsești un om ca el. Unde era trimis, făcea totul. Un adevărat profesionist. A ajutat-o pe femeia din Crasnaleuca să ajungă la spital. A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui.”, a spus un coleg de-al bărbatului decedat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata