Descoperire uimitoare! Un medicament miracol te scapă de COVID în 24 de ore!

Un medicament antiviral recent descoperit ar putea stopa noul coronavirus în numai 24 de ore. Medicamentul se numește Monulparivir și poate fi administrat pe cale orală.

Un studiu, realizat la Institutul de ştiinţe bio-medicale al Universităţii americane din Georgia, a demonstrat că acest tratament oral poate să oprească transmiterea noului coronavirus.

„Sunt primele teste eficiente cu un medicament administrabil oral care blochează rapid transmiterea lui SARS-CoV-2, așa că s-ar putea să fie revoluționar”, afirmă cercetătorii în articolul publicat de revista Nature Microbiology.

Deocamdată, medicamentul a fost testat doar pe dihori de laborator, însă este în faza avansată a testelor clinice II / III, pentru tratamentul Covid-19. Dacă datele observate la dihori se vor confirma la oameni, pacienții cu Covid-19 tratați cu Monulparivir ar putea deveni non-infecțioși după 24 de ore de la începerea tratamentului.

Medicamentul antiviral Monulparivir, dezvoltat la Emory University din Atlanta de compania de inovare Drug Innovation Ventures at Emory (DRIVE), a fost inițial proiectat să trateze gripa și să împiedice virusul să se înmulțească, dând erori în faza multiplicării ARN.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.