Destin frânt la numai 19 ani! În loc de sărbători, lacrimi și durere pentru Alexandra!

0

La numai 19 ani, destinul Alexandrei a fost frânt în urma unui grav accident petrecut noaptea trecută în comuna argeșeană Căldăraru. O seară obișnuită de vineri, cu o ieșire cu prietenii, s-a sfârșit tragic pentru tânăra care visa să devină asistentă medicală. Au plecat la plimbare cu mașina, iar când se întorceau către casă, în jurul orelor 2:00, prietenul Alexandrei a pierdut controlul volanului. În doar câteva momente, mașina a lovit violent un copac aflat pe marginea drumului, iar în urma impactului, Alexandra a fost grav rănită. Nici prietena sa, care are 18 ani, nu a scăpat suferind numeroase leziuni.

La locul accidentului au ajuns pompierii și echipajele medicale, la scurt timp după producerea accidentului. Fetele erau încarcerate în autoturismul distrus, iar șoferul, un băiat de 25 ani, era lângă locul impactului, în stare de șoc. Militarii le-au scos pe cele două tinere, iar Alexandra încă prezenta funcții vitale, dar era în stop cardiorespirator.  Medicii de pe SAJ și SMURD au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, inima Alexandrei s-a oprit. Și nu a mai putut fi repornită.

Prietena sa a fost preluată de un echipaj al Ambulanței, iar după ce i s-au acordat primele îngrijri medicale a fost transportată la spital. Nici șoferul nu a scăpat de controlul medicilor, care au decis să rămână sub supraveghere.

În schimb, zilele viitoare, Alexandra va fi condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă. Iar, sărbătorile, nu vor mai fi un prilej de bucurie, ci de o amintire neagră.

Condoleanțe familiei îndoliate!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata