Detalii halucinante în cazul fetiței de 9 ani ucisă de propria mama! Vecinii fac dezvăluiri!

0

Detalii halucinante în cazul fetiței de 9 ani ucisă de propria mama! Vecinii fac dezvăluiri!

 Apar noi detalii halucinante în cazul femeii care și-a ucis ieri, în chinuri groaznice fetița. Copila, în vârstă de 9 ani a fost bătută crunt de propria mama, după care i-au fost administrate patru pastille de aspirină. În urma loviturilor puternice și a medicamentelor administrate copila s-a stins.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! FETIȚĂ DE 9 ANI-GĂSITĂ MOARTĂ ÎN CASĂ! CINE ESTE PRINCIPALUL SUSPECT?

Vecinii povestesc că au auzit țipete de copil din apartamentul vecinii lor, însă nu și-au imaginat că poate fi vorba despre o tragedie. Când fetița n-a mai dat semne de viață, unchiul ei a sunat la 112, dar, din păcate, echipajul, care a încercat aproape o oră să o resusciteze, a fost nevoit să declare decesul.

Din primele informații, se pare că femeia este cunoscută cu afecțiuni psihice, acesta aflându-se în momentul de față în custodia polițiștilor. Ceilalți doi frați ai fetiței au fost preluați de Protecția Copilului. Tragedia s-a petrecut ieri, într-un bloc din Galați.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata