Detaliul care schimbă tot ce se ştia despre crima de la Oneşti! Victimele au fost…

0

Apar noi detalii despre crima îngrozitoare de la Oneşti, crimă care pare a fi trasă la indigo cu crima de la Caracal din puctul de vedere al celor care au acționat pentru a încerca salvarea victimelor. Recent, comisarul-șef Cristian Gheorghe, adjunctul Direcției de Investigații Criminale, care face parte din echipa de verificare trimisă de Poliția Română la Onești, a venit cu o nouă dezvăluire.

Agresorului i se făcuse un profil psihologic

Acesta a dezvăluit că cei doi muncitori înjunghiați mortal de fostul proprietar al apartamentului în care lucrau aveau mâinile legate la spate și nu se puteau apăra, că negocierea cu agresorul a decurs bine până la momentul unei „busculade”, echipa de intervenție care se afla la etajul doi a spart ușa „într-un minut și ceva”, dar cei doi fuseseră deja înjunghiați și nu au mai putut fi salvați. Cu alte cuvinte, autoritățile au confirmat faptul că victimele au fost ucise în doar două minute.

„Ușa metalică, la momentul pătrunderii, era blocată cu o scară, a cedat la un minut și ceva.  Negociatorul a avut tot timpul contact cu agresorul, iar în momentul în care a văzut că s-a creat o busculadă a dat semnalul să se intervină, explicând că acesta a fost momentul în care una dintre victime l-a atacat pe agresor, iar acesta a înjunghiat-o. 

 La fața locului au fost prezente două echipe de intervenție: una care se afla la etajul II, sub apartamentul în care erau agresorul și cei doi muncitori, care a intrat în bloc pe ușa din spate și nu a fost văzută de nimeni, și o alta echipă, care se afla după colțul blocului, pe au văzut-o și martorii din stradă. Poliția făcuse rost de decizia judecătorească și urma să i-o dea agresorului, dar a intervenit incidentul dintre un muncitor și agresor. De asemenea, agresorului i se făcuse un profil psihologic, din discuții cu cunsocuții acestuia având un profil  de hoț”, a declarat Cristian Gheorghe la Digi 24.

Soția a spus că îl susține în totalitate

Despre soția agresorului, care a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, Cristian Gheorghe a spus că se afla la etajul IV și că a discutat cu polițiștii.

„Soția a avut un dialog cu noi, numai că punctul ei de vedere a fost că ceea ce face soțul ei e bine și că îl susține în toate demersurile sale”, a adăugat comisarul-șef.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata