Deținut evadat extrem de periculos – de negăsit de 20 ani! Gafa judecătorilor români!

0

Un deținut extrem de periculos este de negăsit de mai bine de 20 ani după ce a reușit să evadeze dintr-un penitenciar din România. Alin Pintea Rezmiveș a profitat în 2003 de neatenția gardienilor și afugit din închisoare. În loc să se face nevăzut, acesta a acostat imediat pe strada o copilă de 13 ani, pe care a obligat-o să întrețină raporturi sexuale.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A AFLAT CINE A BLOCAT LUCRĂRILE LA NOUL STADION DIN PITEȘTI! FIRMA – ABONATĂ LA BANI PUBLICI!

După, a reușit să se facă nevăzut. În martie 2005, Curtea de Apel Timișoara l-a condamnat, în lipsa, la 10 ani de închisoare pentru viol și evadare. În 2011, acesta a fost arestat de către polițiștii din Italia, iar pentru a-l extrăda , Curtea de Apel din Bari a cerut unităților române, mandatul european de arestare și hotărârea de condamnare. Dar pentru că țara noastră a trimis documentele pentru extrădare prea târziu, în mai 2011, italienii l-au pus în libertate pe Alin Rezmiveș. De atunci, acesta este de negăsit.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata