Dezastrul dintr-o tabără din Argeș! Zeci de copii au plătit pentru toalete și camere mizerabile și lipsa dușurilor!

0

Grajduri ponosite, camere mici și murdare, fără aer condiționat sau dușuri. Sunt imaginile dezolante descrise de un bărbat care și-a trimis copilul, în această vară, într-o tabără din Argeș. Mizerie, haos și dezorganizare-sunt alte aspecte semnalate de un părinte care spera aer liber, curățenie și dezvoltare personală sau imagini unice, de neuitat pentru copilul său.

Realitatea de la fața locului, Tabăra de Echitație 7 Cai din localitatea Nămăești este cu totul alta, după spusele și imaginile postate un polițist, tatăl unuia dintre micuții care au călcat pragul taberei în această vară. Toaletele sunt insalubre, pline de mizerie și ambalaje sau peturi, sunt alte aspecte semnalate de bărbatul indignat de condițiile pe care zeci de copii au fost nevoiți să le spuporte. Bărbatul povestește că aceste lucruri s-au întâmplat în luna iunie a acestui an.

De altfel, bărbatul a povestit că în complex era un miros execrabil, cei mici fiind lăsați într-o mizerie de nedescris. „Ce mizerie! Nu pot să cred că ați ajuns aici”, a afirmat polițistul, într-o filmare trimisă observatornews.ro, tocmai pentru a atrage atenția asupra unor lucruri care nu pot fi tolerate sau trecute cu vederea, dar și pentru ca alți părinți, să nu mai trăiască o astfel de experiență. Pentru care plătești și sume consistente de bani, bineînțeles.

Sursa foto: Observator news.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata