DEZVĂLUIRI! ÎN ULTIMELE SECUNDE DINAINTEA EXPLOZIEI„MAMA ERA ACASĂ, A SUNAT-O PE SORA MEA ȘI I-A SPUS CĂ PLUTEȘTE GAZ ÎN TOATĂ CURTEA, AȘA CA APA”

0

Doi oameni din Crevedia, soț și soție, au murit unul după altul în explozia cumplită de la stația GPL în vecinătatea căreia locuiau într-o casă de mulți ani. Fiul și fiica lor au făcut dezvăluiri terifiante despre tragedia celor doi: mama arsă pe 95% din corp a murit a doua zi după ce soțul său a făcut infarct văzând-o în flăcări.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. PARCARE DE NEAM PROST LÂNGĂ ȘTRAND! TRAFICUL – DAT PESTE CAP!

În cadrul unei intervenții televizate, Sorin a povestit că mama sa era acasă când a avut loc prima explozie. Speriată de tot ce vedea și-a sunat fiica și i-a povestit. Ea a îndemnat-o să meargă în casă, dar nu a mai avut timp. A ars pe aproape tot corpul și s-a chinuit să ajungă până la ambulanță. Soțul său nu era acasă și a găsit-o abia după tragedie. Doar după ochi mai putea fi recunoscută Florica.

„Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz în toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă că atunci a avut loc explozia. A ars în proporție de 96%. S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit sigură pe picioarele ei până la ambulanță.

Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata și mi-a zis că nu știe de mama nimic. Am început să o căutăm prin casă nu era. Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea.

Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care era resuscitat, în stop cardio respirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că, în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură”, a povestit bărbatul, pentru România TV.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata