Dezvăluiri! Minor de 15 ani audiat în dosarul deputatului Bălășoiu! Declarații în lacrimi ale copilului!

0

Au apărut noi detalii halucinante în dosarul deputatului Bălășoiu, acuzat că a întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați. Deși Aurel Bălășoiu a recunoscut în toamna acestui an că că a făcut sex cu mai mulți bărbați, deputatul susține că niciunul nu ar fi fost minor. Probele recente depuse la dosar, se pare că îl contrazic.

CITEȘTE ȘI: DUCELE DE ALBOTA RUPE TĂCEREA ÎN SCANDALUL BĂLĂȘOIU: „UNII AU BUNUL SIMȚ, NU CÂNTĂ LA FLAUT ȘI NICI NU ÎȘI ARATĂ..DOSUL”

Deputatul Bălășoiu a fost audiat din nou la Parchetul de pe lângă Înalta Curte, după ce au apărut probe noi în dosar, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu doi băieți de 15 și 17 ani, pe care deputatul de Argeș i-ar fi cunoscut la una dintre petrecerile organizate, în secret, la Constanța, unde se organizau orgii pentru homosexuali.

Se pare că înainte ca parlamentarul să fie audiat, chemat la Parchet pentru audieri a fost și unul dintre minorii abuzați, un adolescent de 15 ani, care a izbucnit în lacrimi în momentul în care a fost nevoit să povestească totul.

În ciuda tuturor probelor depuse la dosar și a declarațiilor date de minor, la audieri, deputatul Bălășoiu a declarat din nou că nu își va da demisia din Camera Deputaților nici dacă va fi găsit vinovat.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata