Dică – mesaj tranșant după umilința cu Silkeborg: „Dezastru e când moare cineva, când iau case foc, când e război în Ucraina!”

0

Piteșteanul Nicolae Dică, antrenorul FCSB, nu își va da demisia după umilința suferită de roș-albaștrii în meciurile cu Silkeborg! Tehnicianul a motivat că nu este „un dezastru atunci când pierzi un meci” ci „când moare cineva, când iau case foc, când e război în Ucraina”. De asemenea, Dică a mai spus că este dezamăgit de jocul elevilor săi, dar speră la o revenire, în condițiile în care FCSB mai are o șansă matematică să se califice în primăvara Champions League.

„E greu să digeri un asemenea rezultat. Așteptam mai mult de la jucătorii mei. Din păcate, n-am reușit să facem o partidă bună. Cei de la Silkeborg au marcat la primele situații. Poate la 2-0 dacă marcam și noi, aveam o șansă. Din păcate, n-am marcat și ei au reușit să se desprindă. Acolo s-a jucat meciul. N-am mai trăit asta. E o umilință ce s-a întâmplat cu Silkeborg, nu avem nicio scuză. Sunt foarte dezamăgit. Mi-aș dori să jucăm acum meciul cu UTA, să ne luăm revanșa.

CITEȘTE ȘI: TREI JUCĂTORI FC ARGEȘ – ÎN COMISIA DE DISCIPLINĂ A FRF! SE CER SANCȚIUNI DRASTICE!

Față de meciul cu Petrolul am schimbat 5 jucători, s-a văzut și în seara asta că cei care au intrat nu se ridică la nivelul titularilor. Sunt dezamăgit când văd că greșim pase foarte simple. Nu vreau să critic jucătorii la TV. Eu am o părere despre lotul meu, aceștia sunt jucătorii, trebuie să scot maximum de la ei.

Am reușit o calificare în grupe când nimeni nu mai credea, am încredere că putem redresa situația în campionat. Dezastru e când moare cineva, când iau case foc, când e război în Ucraina, nu când se pierde un meci. Din aceste lucruri trebuie să înveți și să treci peste ele. Nu trebuie să o luăm ca pe un dezastru”, a declarat Dică la Pro Arena.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata