Dică – semnal pentru jucătorii săi: „E important să rămânem pe aceeaşi linie, să muncim!”

0

Nicolae Dică, antrenorul CS Mioveni, le-a atras atenția elevilor săi după egalul cu Sepsi OSK că trebuie să continuie să muncească astfel încât să câștige următoarele etape. Tehnicianul s-a declarat mulțumit de jocul echipei în deplasare și a spus că există speranțe mari ca galben-verzii să evite retrogradarea.

„E important că am egalat, că am crezut. Important e că ei au crezut, am reuşit să egalăm. Îi felicit pe băieţi pentru dăruirea de la fiecare joc, încercăm să dăm totul şi să scoatem punct sau puncte de la fiecare meci. A fost un joc frumos, ne-am creat ocazii.

CITEȘTE ȘI: ACUM! DOUĂ FEMEI GRAV RĂNITE ÎN ACCIDENT! DESCARCERAREA – INTERVENȚIE DE URGENȚĂ!

Ei au marcat la prima fază, au calitate, dar am reuşit să avem o posesie bună, am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, o echipă valoroasă. Am făcut un joc bun. Mă bucur că se vorbeşte frumos despre noi, dar cum am spus e important să rămânem pe aceeaşi linie, să muncim, să fim mai buni la antrenament, să fim uniţi. Sperăm să reuşim să salvăm echipa de la retrogradare. Nu pot să spun că vom lega 10 meciuri fără înfrângere, dar sperăm să se întâmple cât mai târziu”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata