Dieta care topeste grasimea si te scapa de 8 kg in 14 zile

Dieta care topeste grasimea se bazeaza insa pe alimentele traditionale care au ca efect mobilizarea si distrugerea depozitelor adipoase. Este planificata sa dureze 14 zile si garanteaza, daca este corect respectata, piederea a circa 6-8 kilograme, care in cea mai mare parte sunt depozite adipoasa. Trebuie spus ca eficienta acesti diete variaza de la o persoana la alta si depinde in buna masura de cat de activ este metabolismul, de varsta si de echilibrul hormonal din organism.
Dieta care topeste grasimea urmareste schimbarea unora din obiceiurile alimentare nesanatoase si imbunatatirea stilului de viata. Nu este greu de respectat, desi este o dieta destul de riguroasa. In cursul dietei este recomandat sa consumi alimentele indicate, sa alegi produse cat mai naturale, sa bei multe lichide si sa faci cel putin o ora de miscare in fiecare zi. Dieta nu limiteaza numarul de calorii consumate zilnic, dar este categorica in ceea ce priveste alimentele consumate.
Un avantaj major pe care il are dieta este ca dupa cele 14 zile de restrictii alimentare, revenirea la o alimentatia normala nu aduce reacumularea kilogramelor pierdute. In plus, dieta nu este asociata cu senzatia de foame pentru ca in buna masura alimentele incluse in planul alimentar sunt satioase. Este ideal daca unele dintre obiceiurile si regulile impuse de aceasta dieta vor fi respectate si dupa terminarea acesteia.
Alimentele de baza in dieta care arde grasimile sunt:
Alimente bogate in calciu
Tot mai multe dovezi stiintifice indica faptul ca o dieta bogata in calciu stilmuleaza arderea caloriilor. In consecinta o dieta bogata in calciu este una care va stimula arederea grasimilor. Calciu se leaga de acizii biliari si creste cantitatea de grasime eliminata natural. Alimente bogate in calciu sunt branza de vaci si lactatele, in gneral, spanac, broccoli, somonul si citricele.
Alimente bogate in omega 3
Asta inseamna peste gras, fasole, naut, mazar, avocado, alune si nuci. Acizii grasi omega 3 sunt unul dintre marile secrete in reducerea stratului de tesut adipos. Alimentele bogate in omega 3 contribuie la mentinerea unui nivel sanatos de zahar din sange, inhiba stocarea de calorii sub forma de grasime, sustin metabolizarea glucozei, cresc termogeneza – producerea de energie termica de catre celule, ceea ce inseamna cresterea numarului de calorii consumate
Regulile in dieta care arde grasimi
Fructele se consuma pana la ora 12.00.
La fiecare masa de pranza se manaca supa si o portie mare de salata facuta doar din frunze verzi, o lingura d eulei de masline si sucul de la o lamaie.
Nu se consuma carbohidrati dupa ora 18.00 cu exceptia urmatoarelor alimente cartofi dulci, fasole, linte, orez brun
La masa de seara se consuma trei legume diferite sau o salata identica cu cea de la pranz.
Meniu pentru dieta care arde grasimi
ZIUA 1
Dimineata: Fructe proaspete, suc de frute, piureuri de fructe
Gustare: 3-4 nuci nesarate sau o mana de alune
Pranz: supa de vita su legume, salata
Gustare: doua oua fierte tare
Seara: somon sau peste gras la gratar, trei legume si o salata
ZIUA 2
Dimineata: Fructe proaspete, suc de frute, piureuri de fructe
Gustare: Turte de ovaz cu o conserva mica de somon in suc propriu si un castravete
Pranz: supa limpede de legume si o salta mare, o bucata de carne de pui sau curcan la gratar
Gustare: o lingurita de unt de arahide si bete de telina
Seara: supa de legume, trei legume la aburi cu suc de lamaie si ulei de masline, un iaurt mare.
ZIUA 3
Dimineata: Fructe proaspete, iaurt
Gustare: Un ou fiert, pasta de avocado, bete de telina
Pranz: supa de vita, salata, peste la grata, legume verzi
Gustare: o lingurita de unt de arahide, un pahar de suc de rosii, 2-4 nuci nesarate
Seara: O salata mare de rosii, o felie de paine integrala, peste la gratar, trei legume verzi la aburi
ZIUA 4
Dimineata: Fructe proaspete, 3-4 nuci, un iaurt
Gustare: o bucata cat palma de pui rece la cuptor sau la aburi, doua roii, 2-4 nuci nesarate
Pranz: supa crema de mazare, salata (conform retetei), in care adaugi 150 de grame de fasole boabe si o ceapa veche alba.
Gustare: legume crude verzi cu sos de rosii si pasta de avocado
Seara: supa de mazare, peste la gratar, trei legume verzi la abur
ZIUA 5
Dimineata: Fructe proaspete, 2-4 nuci, un iaurt mare, o felie de paine
Gustare: salata de fasole boabe (150 de grame) cu o lingura de ulei, suc de lamaie, mirodenii, un pahar de suc de rosii
Pranz: supa limpede de pui, salata
Gustare: legume crude cu branza de vaci
Seara: pui la gratar, salata din frunze verzi, trei legume, un pajar de suc de rosii.
ZIUA 6
Dimineata: Fructe proaspete, 3-4 nuci, un iaurt
Gustare: Un ou fiert, pasta de avocado, bete de telina
Pranz: supa crema de legume verzi, o salta mare, doua oua
Gustare: o lingurita de unt de arahide si bete de telina
Seara: somon sau peste gras la gratar, trei legume si o salata
ZIUA 7
Dimineata: Fructe proaspete, suc de frute, piureuri de fructe
Dimineata tarziu : legume crude si pasta de avocado
Pranz: supa de legume, o salata mare, o felie de paine integrala, peste la gratar, un pahar de suc de rosii
Gustare: bete de telina cu unt de arahide
Seara: supa de legume, trei legume la abur, o salata verde si doua oua tari.
Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.