Dinamo și-a vândut cel mai bun jucător

Marius Alexe va semna un contract cu gruparea Sassuolo, recent promovată în Serie A.

Atacantul în vârstă de 23 de ani își exprimase în mai multe rânduri dorința de a părăsi Liga I și de a prinde un contract în străinătate, de unde avea mai multe oferte.

Se pare că suma de transfer este de două milioane de euro, însă oficialii dinamoviști nu au confirmat această informație.

Marius Alexe, care a fost principalul marcator al ”câinilor roșii” în stagiunea trecută – una dezamăgitoare pentru Dinamo, care a ratat prezența în cupele europene -, a mai fost dorit de Fulham, Freiburg și Sporting Lisabona.

Sassuolo este o formație fondată în urmă cu 91 de ani, care a promovat în această vară pentru prima oară în istorie în Serie A, după un sezon excelent în eșalonul secund. Gruparea din Reggio Emilia, care își dispută meciurile de pe teren propriu la Modena, este antrenată de Eusebio di Francesco, fostul mijlocaș de la AS Roma insistând pentru aducerea lui Alexe.

Atacantul nu a evoluat aseară în meciul amical cu scoțienii de la Ayr United, gruparea din liga a treia reușind să smulgă o remiză, scor 1-1. Alexe va primi în ”Cizmă” un salariu anual de 400.000 de euro. La Dinamo, el era recompensat doar cu 78.000 de euro.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.