Dîncu anunță cine va candida la alegerile prezidențiale din 2024: „Acum este candidatul nostru!”

0

Vasile Dîncu a anunțat recent care ar fi, din punctul lui de vedere,  cel mai potrivit politician pentru funcția de candidat la prezidențiale 2024 din partea PSD. De asemenea, acesta a venit și cu un nume pentru următoarele alegeri precizând că: „Acum este candidatul nostru!”

„Marcel Ciolacu spune că vom face alegeri interne și că acestea o să stabilească mai bine, dar să vedem dacă vom avea alternative. Dar acum el are, din perspectiva noastră, toate atributele, pentru că îţi trebuie un lucru ca să fii candidat: în primul rând, trebuie să ai tot partidul în spatele tău.

Marcel Ciolacu este sincer când spune că nu va candida, pentru că el spune că acum un preşedinte al PSD nu poate să câştige acel plus de care avea nevoie ca să facă o majoritate. Eu cred că până ce vom găsi alte soluţii sau dacă vom căuta alte soluţii, Marcel Ciolacu a început, şi prin ideea de toleranţă pe care o are, printr-un anumit tip de implicare diferit decât alţi preşedinţi, cred că e acum candidatul nostru.”, a declarat recent Vasile Dîncu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata