Directoarea Liceului Colibași despre bătaia din școală: „Copiii nu au nimic, câteva zgârieturi…”

0

Poliția Mioveni și Poliția Școlară se află și la această oră la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini (Colibași) din Mioveni unde iau declarații în urma incidentului de miercuri, 18 ianuarie, în care doi elevi de clasa a IX-a s-au bătut pe holurile liceului. Martori la bătaie au fost mulți alți elevi care au făcut „ galerie” de pe margine, dar nu au intervenit pentru a stinge conflictul. Ba mai mult, unii au și filmat scenele care, ulterior au ajuns la presă.

„Una peste alta, datoria noastră de dascăli este, și dacă greșesc, să îi sprijinim”

Directoarea liceului, Liliana Mărgărit a spus că a încercat să aplaneze situața încă de ieri. Astăzi poliția s-a autosesizat și a început câteva verificări, au fost chemați la școală prinții copiilor implicați atât direct cât și indirect și se încearcă aflarea adevăratelor cauze pentru care a putut avea loc o asemenea scenă pe holurile unei instituții de învățământ argeșene.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: BĂTAIE CRUNTĂ ÎNTRE ELEVI PE HOLUL LICEULUI! SCENE ȘOCANTE!

„Copiii nu au nimic, câteva zgârieturi, este bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav” a declarat directoarea Mărgărit. Aceasta a adăugat că, celor implicați li se va scădea media la purtare pentru că asemenea comportamente nu sunt acceptate. „Și eu sunt părinte și am pretenția că îmi duc copilul la școală în siguranță, dar trebuie să aibă și ei educație. Una peste alta, datoria noastră de dascăli este, și dacă greșesc, să îi sprijinim” a mai spus directoarea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata