Directorul spitalului municipal Câmpulung, Mădălin Iordache primul care s-a vaccinat

Directorul spitalului municipal Câmpulung, Mădălin Iordache primul care s-a vaccinat. Evenimentul s-a produs la ora 09.00, a intervenit o amânare pentru că nu a funcționat sistemul pentru a-i elibera lui Mădălin Iordache și adeverința de vaccinare. După câteva ore de la vaccinare, medicul Mădălin Iordache a postat pe pagina sa de socializare vaccination certificare eliberat de Ministerul Sănătății.

Directorului spitalului municipal Câmpulung i s-a administrat vaccinul de un cadru medical sub strictă supraveghere, după care a mers în salonul postvaccinare.

,,Sunt bucuros deoarece sunt primul vaccinat din Câmpulung, aștept momentul acesta de mai bine de 10 luni, am fost infectat în data de 28 martie, am fost internat, iar în 31 decembrie, primul vaccinat. M-am vaccinat pentru familia mea sunt conducătorul acestui spital îmi doresc ca angajații să nu se mai îmbolnăvească, dacă prin exemplu personal pot să conving măcar o persoană sunt bucuros de acest lucru”, a declarat medicul Mădălin Iordache.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.