Dirigintă bătută și înjurată de un elev de clasa a VIII-a! Au salvat-o colegii!

0

Dirigintă bătută și înjurată de un elev de clasa a VIII-a! Au salvat-o colegii!

Scene șocante s-au petrecut recent într-o școală de renume după ce un elev de 15 ani și-a bătut diriginta în sala de clasă, chiar de față cu mama lui. Băiatul și-a speriat și colegii și profesorii după ce a făcut dezastru în clasă, s-a certat, a înjurat, a îmbrâncit, s-a urcat pe un dulap și chiar și-a aprins o țigară.

CITEȘTE ȘI: DRUMUL EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA SE EXTINDE CU 110 KM! AFLĂ TRASEUL COMPLET!

În sprijinul dirigintei au sărit mai mulți colegi, însă, pentru că elevul devenea tot mai agresiv, cadrul didactic a sunat la 112. Însă scandalul nu s-a oprit aici, după ce a fost dus la secţie şi amendat, elevul s-a întors la şcoală, unde a luat-o la bătaie pe dirigintă.

Elevul de clasa a VIII-a a fost scos din școală de polițiști și dus direct la secție. Asta după ce mai întâi se urcă pe un dulap din laborator de unde o înjură pe profesoară şi îi arată scene obscene. Continuă să îşi bată joc de ea, o înjură şi îi răspunde acid de fiecare dată. La un momentdat deschide fereastra şi îşi aprinde o ţigară. Incidentul șocant s-a petrecut la prestigioasă şcoală din Târgu Mureş – Colegiul Naţional Alexandru Papiu Ilarian.

Ce spune diriginta?

„După o oră a revenit la liceu. Iar pe holuri a întâlnit-o pe doamna dirigintă, iar copilul a avut o ieşire nepotrivită şi a lovit-o pe doamna profesoară. Un copil mediu, probleme de disciplină au fost semnalate în timpul anului şcolar. Există o comisie de disciplină unde a mai fost anchetat.”, a declarant Paula Maria Dărăban, Inspector Şcolar Mureş.

Directarea colegiului recunoaşte că elevul violent și fac față cu greu să îl țină sub control.

„Copilul a fost violent, lovind-o cu piciorul în burtă şi cu pumnul cu inele în cap. Este o situaţie care te sperie, care îi sperie pe colegii profesori, care mă sperie pe mine, că sunt atâţi alţi copii în şcoală şi care mă sperie. Mă întreb: mâine când va reveni la şcoală cum va fi? Este o realitate a învăţământului românesc.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiștii Biroului Siguranță Școlară și în baza probatoriului administrat, față de tânărul de 15 ani a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.”, a declarant Ligia Someșan, director Colegiul Național Alexandru Papiu Ilarian.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata