Discuții halucinante între deputatul Bălășoiu și călugărul amant! Stenograme incendiare!

0

Procurorii Parchetului General au anunțat azi că analizează imaginile în care deputatul Aurel Bălășoiu apare gol alături de un tânăr și care vor decide dacă se impune sau nu deschiderea unui dosar penal. Anchetatorii s-au autosesizat după apariția imaginilor în spațiul public, și vor verifica imaginile pentru a stabili dacă tânărul este minor, urmând, ca în cursul zilei de astăzi, să anunțe dacă vor continua investigațiile.

Vă reamintim că deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD, la cererea expresă a lui Marcel Ciolacu, după ce a fost implicat într-un amplu scandal sexual cu minori. Presa centrală a relatat faptul că ramificațiile sunt unele la nivel înalt în interiorul Bisericii Ortodoxe Române și că deputatul Bălășoiu nu este decât „o victimă” în acest scandal pentru a demasca de fapt fețe importante bisericești și nume sonore în BOR.

Potrivit Gândul.info, au apărut stenograme cu discuții halucinante între deputatul Bălășoiu și călugărul amant, sfătuindu-se cum să reacționeze și ce să declare în cazul în care acest scandal sexual va izbucni. Se pare că aceste stenograme și imagini se cunosc de trei-patru zile, însă nu au fost furnizate fără acordul președintelui Marcel Ciolacu pe telefonul căruia au ajuns pentru prima dată.

Stenograme incendiare preluate de pe Gândul.info între deputatul Aurel Bălășoiu și călugărul amant:

Călugărul-amantEu sunt aici chiar în curte, în parcare.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  În care parcare? Eu sunt în spatele clădirii.

Călugărul-amantDumneavoastră lăsați-l pe șofer acolo, veniți pe jos până în față la hotel. Aici, unde scrie hotel.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Da, da, da!

Călugărul-amant: Să trăiască domnul deputat. Nu zâmbiți? Nu mai aveți chef de zâmbit.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Nu mă mai îmbolnăviți.

Călugărul-amant: Da, v-am îmbolnăvit, dar eu cred că o să mă internez la psihiatrie. Credeți-mă că nu mai pot. Acum vă explic tot ca să puteți să înțelegeți. Unde mergem?

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Poți să o lași în parcare aici.

Călugărul-amant: Ca să mergem oleacă să nu stăm aici în parcare.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Păi de ce să nu stăm aici?

Călugărul-amant: Da?

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Acum ce treabă ai? Ce? Nu putem să stăm de vorbă?

Călugărul-amant: Fiți atent aici cum stă treaba. Cristian (n.red. – tânărul despre care sursele noastre afirmă că deputatul ar fi întreținut raporturi sexuale, alături de călugărul-amant și împreună cu care parlamentarul apare în fotografiile intime), eu am simțit ceva că e periculos. În sensul că el are legătură cu oameni din ăștia mari, cu Visarion (n.red. – episcopul căruia îi vom dezvălui identitatea ulterior) atuncea, cu Teodosie (n.red – un alt episcop la care ne vom referi curând) și mai avem. Ăsta, Cristian o fost, avea nevoie de droguri. Avea nevoie de droguri pentru că nu putea să aibă reacțiile. Adică nu putea să se mai controleze și drogurile i-au dat… , nu știu nu se iau de oricine și erați filați. Eu fiind preotul tău am fost și eu filat.

Călugărul-amant: Oamenii ăștia au așa un sistem… să-nchideți camera (n.red. – de la telefon, îi zice în șoaptă) că te verifică cine dă, la ăla care cumpără care e cercul lui de prieteni. Eu eram în cercul lui de prieteni.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Mai cumperi, mă?

Călugărul-amant: Cum să cumpăr eu, ferească Dumnezeu?

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Aaa, da, am înțeles, am înțeles.

Călugărul-amant: Dumneavoastră fiind o persoană demnitar al statului român, ei au zis așa. Bă, de ce se întâlnește ăsta cu popa? Dumneata, de ce te întâlnești cu mine. Și atunci te-a filat și pe dumneata.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  În ce moment? Unde?

Călugărul-amant: Peste tot.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Când am fost noi atuncea?

Călugărul-amant: Peste tot. Peste tot au fost cu dumneavoastră, eu am fost și am dat declarație la dosar ca martor și îmi puneau întrebări care n-aveau de unde să știe. Ați fost la Constanța, de acolo ați fost la Olimp, de acolo ați fost la Pitești.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  De mine?

Călugărul-amant: De mine.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Aaa, de dumneavoastră.

Călugărul-amant: Cu cine ați fost? Zic am fost singur. Cu cine v-ați întâlnit? Zic nu m-am întâlnit cu nimeni. Și face eu știu cu cine v-ați întâlnit. E mai bine să recunoașteți și să spuneți tot adevărul ca să nu fie probleme.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Nu și nu…

Călugărul-amant: Eu nu și nu, dar oamenii ăia au fost în echipă pe urmele mele.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Ce, asta e, dar nu și nu…

Călugărul-amant: Sunt probele la dosar.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Aa. Tu ai văzut dosarul?

Călugărul-amant: Da, am văzut dosarul.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Sunt toate pozele?

Călugărul-amant: Da, sunt poze, tot. Tot ce este, este la dosar.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Și mă cheamă și pe mine?

Călugărul-amant: Posibil să vă cheme și pe dumneavoastră.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Bă tu ești nebun? Mi se înmoaie picioarele după…

Călugărul-amant: Posibil să vă cheme și pe dumneavoastră, dar în mod clar și categoric noi o să avem doar calitate de martori, pentru că e viața noastră privată ce am făcut. Nu o să zică nimeni nimic. Ei nu au voie să dea nimic. Doamne ferește, Doamne ferește, de ceva… asta e.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Ce asta e? Doamne.

Călugărul-amant: Ce puteam să mai fac? Ce pot eu să mai fac? Cristian ăsta, fiind cu persoanele astea, ele fac parte și din structurile secrete, de servicii de informații. El era un spion. El era un spion.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Ai încercat să-mi spui ceva vineri când veneam la tine.

Călugărul-amant: Am încercat, dar nu eram convins până nu am mers și mi-a arătat. Zic domn procuror, uitați care e treaba. Eu sunt părinte din mănăstire, sunt călugăr. Eu știu să-mi asum tot ce am făcut. Eu ăsta sunt Doamne, al tău sunt om, mântuiește-mă. Arătați-mi și mie ceva concret și eu vă zic, doar așa pe băniueli? Zice gata nene, să-ți arăt și când am văzut acolo…

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Ce?

Călugărul-amant: Cu noi doi, nene, cu mâna lui. Nu sunt clari și preciși pe care să vă pună pe dumneavoastră într-o ipostază în care făceați… ce făceați.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Hm. V-ați uitat prin dosar?

Călugărul-amant: M-am uitat prin dosar că ai voie să, și i-am și zis la procuror, dacă vrei să cooperăm hai să fim sinceri. Dacă dumneata mergi cu vrăjeli, merg și eu cu vrăjeli și tu spui una, eu spun alta, tu spui una… Suntem oamenii lui Dumnezeu, zic faceți cruce.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Procurorul?

Călugărul-amant: Procurorul și zice părinte sunt un om care mă spovedesc și mă-mpărtășesc. Zic bun și zice bun, bun și atuncea acolo am avut oarecare încredere. Nu v-am băgat pe dumneavoastră sub nicio formă, domn deputat.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Da-n poze sunt?

Călugărul-amant: Nu sunt. Eu v-am respectat.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Poze la mine sunt?

Călugărul-amant: Nu sunt, dar atenție.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Am înțeles.

Călugărul-amant: Asta nu-nseamnă că procurorul…

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Nu extinde.

Călugărul-amant: Nu, nu, dar ați făcut dumneavoastră vreo infracțiune?

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Nuu.

Călugărul-amant: N-ați comis nici o infracțiune. Sunt doar chestii de morală. Așadar, e posibil să fie două variante: Prima variantă procurorul poate să nu-mi fi arătat mie tot și m-a indus în eroare și a doua variantă, poate să nu fie. E doar speța lor cu drogurile. Având în vedere acestea, noi trebuie să știm, să fim precauți. În momentul în care sunt clar și precis, domnule, este dreptul la viață?

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Nu am reclamat nimic, nu ne-a făcut plângere nimeni.

Călugărul-amant: Da, este dreptul la viață, noi n-am consumat, ei asta intuiesc.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Păi dacă vor le dau să verifice că noi n-am consumat.

Călugărul-amant: Că noi am consumat acele… Noi n-am consumat.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Asta iese în sânge la analize.

Călugărul-amant: Domn’ procuror, noi niciodată, cum să pun eu gura pe așa ceva. Și vă rog să mă credeți, dumneavoastră aveți încredere în mine.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Da, da, cum să n-am eu, îți dai seama ce…

Călugărul-amant: Eu am încredere în dumneavoastră, da? Niciodată n-am pus gura pe așa ceva.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Nici eu, Doamne ce…

Călugărul-amant: Așadar, noi trebuie să mergem pe două variante. Prima variantă, sinceritatea, dacă trebuie și zicem domnu’ procuror, e viața mea privată, e plăcerea mea, nu cred că vă privește pe dumneavoastră acest aspect.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Și n-am nici o sesizare în sensul ăsta.

Călugărul-amant: Dar nu trebuie, că astea sunt sesizări care se făceau din oficiu.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  A, din oficiu.

Călugărul-amant: Se sesizează ei.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Dar nu cred că e obligat.

Călugărul-amant: Se sesizează ei din oficiu. Da nu se mai pune în mișcare acțiunea penală la plângerea penală prealabilă. Sunt fapte pe care le anchetează statul în mod și indirect, prin autosesizare și atunci ei cu siguranță vor să meargă până… vă dați seama ce zic ei … ooo deputatul, cine știe ce… Ei au bănuieli.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Dar eu n-am nici pașaport (n.red. – se referă la pașaport de demnitar similar celui diplomatic)

Călugărul-amant: În momentul în care ei se conving de acestea, nu mai au cu noi nici o treabă. Numai că, atenție! Există riscul prin care procurorul să fie dobitoc și să zică aaa faceți din astea. Păi ia hai colegu’ de la presă, că ei lucrează, e un sistem întreg, hai să-ți dau niște imagini, să-ți dau niște chestii și acolo când a apărut nu mai avem ce face. Și dacă Doamne ferește apare, eu am discutat cu dumneavoastră, eu v-am pus dumneavoastră niște întrebări, dumneavoastră nu m-ați înțeles pe mine. Ați înțeles?

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Acu ce-mi spui tu am înțeles, ca să fie familia pregătită și că să știe, spuneai pe drum.

Călugărul-amant: Cui?

Deputatul Aurel Bălășoiu: Mie mi-ai spus când veneai de la Bacău.

Călugărul-amant: Nu, n-am mers pe…

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Așa mi-ai spus, eu am crezut că știi ceva.

Călugărul-amant: Da, bănuiam ceva…

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Da, dar n-are nimic, nu zi nimic.

Călugărul-amant: Bănuiam ceva pentru că Cristian, îl tot cheamă și semnează. Măi părinte m-a chemat un polițist zice că vrea să vorbească cu mine. Păi despre ce? Păi că eu mai trag din astea pe nări. Și atunci imediat am făcut legătura.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Da nu poze cu noi?

Călugărul-amant: Nu știu ce este, dar e posibil să fie poze cu noi.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Făcute de el?

Călugărul-amant: De Cristian? Posibil. Dar nu cred că… L-ai văzut dumneata pe Cristian cu telefonul în mână să facă poze?

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Eu n-am nici numărul lui, n-am avut nimic, adică…

Călugărul-amant: Și apropo, telefonul dumneavostră, eu mi-am schimbat telefonul. Am luat alt telefon și pe ăla l-am aruncat. Ar fi bine să ștergeți tot. Chiar intrați la Whatsapp și ștergeți.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Tot ce am acolo?

Călugărul-amant: Tot, doar între mine și dumneavoastră.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Da, da, da. Păi nu că am șters eu și dacă mai e ceva, acuma sunt discuțiile.

Călugărul-amant: Dar atenție asta nu înseamnă că nu se mai găsește.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Ba da.

Călugărul-amant: Îți ia telefonul acolo, îți face expertiză, cu aprobare de la judecător și găsește tot.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Știu, Doamne să n-ajungem acolo. Să n-ajungem acolo.

Călugărul-amant: Să știți că sunt păcate mari. Eu v-am zis. Dumneavoastră ați făcut, dar hai că eu eram copil, Cristian era, dar dumneavoastră, om bătrân de 60 de ani.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Lasă-mă că mă doare capul de nu mai pot.

Călugărul-amant: Ți-e rău?

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Deci aseară vreau să-ți spun că nu știu, când m-ai sunat tu atunci, din greșeală sau cum a fost, păi n-ați dormit acolo aseară?

Călugărul-amant: Am dormit, dar nu n-am putut să dorm o oră. Înțelegeți că nu dorm?

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Înțeleg ce spui și mie mi-a fost rău la câte am auzit, dar tu… Când ai sunat la 4…

Călugărul-amant: Dar nu erau pături acolo, nu era nimic la apartamentul ăla.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  N-am dormit niciodată acolo.

Călugărul-amant: Păi și-atunci cum trimiteți pe cineva fără să fi dormit. V-am întrebat, sunt pături? Da, este tot ce trebuie.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Păi dacă n-am…

Călugărul-amant: Am dormit așa ca boschetaru’.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Și acuma părintele unde e? Ăla n-are nimic.

Călugărul-amant: Nu, nu așa, dați la mine, îmi permiteți? Nu așa, luăm așa, facem așa. Cum ați trecut, părintele Calinic? Unde-i părintele Calinic? Lasă-mă pe mine. Da? Uite luăm așa, după care facem așa și mai mult decât atât, încercați să vă luați alt telefon. Schimbați tot de pe telefonul ăsta.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Numerele?

Călugărul-amant: Salvați pe telefonu’ celălalt și luați telefonul ăsta și aruncați-l. Dar asta înseamnă în seara asta, nu mâine.

Deputatul Aurel Bălășoiu:  Da, am înțeles.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata