Dispar bannerele de pe străzile din Pitești! Decizia Primăriei!

0

Dispar bannerele de pe străzile din Pitești! Decizia Primăriei! În luna februarie 2023, muncipalitatea, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, va coordona activitatea de îndepărtare de pe spațiul public a categoriilor de mijloace de publicitate neadmise, inclusiv a bannerelor stradale.

CITEȘTE ȘI: ACUM! O PERSOANĂ SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE! IMPACT DEVASTATOR ÎNTRE UN TIR, O MAȘINĂ ȘI O DUBĂ!

Acțiunile SPEP sunt în conformitate cu prevederile legale aflate în vigoare și cu ,,Regulamentul de organizare și desfășurare a activității de publicitate, reclamă și afișaj” în Municipiul Pitești, aprobat prin HCL nr.62/10.02.2022. Conform procedurilor, firmele de publicitate care au în administrarea lor stâlpii pentru amplasarea bannerelor publicitare au fost notificate să desființeze bannerele și să dezafecteze stâlpii aflați pe domeniul public al Municipului Pitești.

Având în vedere că aceste firme nu au dat curs notificării în totalitate, municipalitatea a demarat acțiunile de îndepărtare a publicității și a afișajului stradal neconform de pe amplasamentele publice stradale de pe Bulevardul Republicii, Bulevardul I.C. Brătianu și strada Negru Vodă. Acțiunile vor continua toată luna februarie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata