Dispensar ultramodern în Pitești! Află în ce cartier!

0

Un dispensar ultramodern care va cuprinde șase cabinete medicale se dorește a fi construit în Pitești, pe strada Carpați. În următoarea ședință a Consiliului Local Pitești, care va avea loc joi, 29 septembrie, se va vota proiectul privind aprobarea studiului de fezabilitate aferent obiectivului de investiții „ Construire și dotare dispensar medical, strada Carpați nr. 1C, municipiul Pitești, județ Argeș.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI ÎN TRAFICUL DIN GĂVANA! DISPAR ZECI DE LOCURI DE PARCARE!

Concret, proiectul vizează construirea cu fonduri de la CNI, a unui dispensar uman care să cuprindă șase cabinete medicale cu următoarele specializări: medicină de familie, pediatrie, oftalmologie, urologie și două cabinete stomatologice.

Valoarea estimată, conform devizului general, este de 6.989.109,02 lei, TVA inclus, din care valoarea finanțată de municipiul Pitești este de 183.420 lei, inclusiv TVA.

De asemenea, în următoarea ședință a Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pitești va fi solicitat și avizul comisiei de circulație pentru un Plan Urbanistic de Detaliu cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului. Potrivit planului de amplasament, se propune ca accesul la proprietate să se facă prin parcarea dintre blocurile C2 și E2.

„Municipiul Pitești solicită avizul comisiei de circulație pentru un Plan Urbanistic de Detaliu cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului de investiții  ”Construire și dotare dispensar medical”, amplasat în municipiul Pitești, strada Carpați nr. 1C, conform Certificatului de urbanism nr. 564/25.05.2022. Potrivit planului de amplasament, se propune ca accesul la proprietate să se facă prin parcarea dintre blocurile C2 și E2.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata