Divorțul anului are loc la Pitești! Cu Monica Davidescu și Aurelian Temișan!

Binecunoscuții artiști Monica Davidescu și Aurelian Temișan, vin la Pitești, pe 30 mai, la Teatrul Alexandru Davila, de la ora 19:30 cu spumoasa comedie „Divorțul anului”, piesă pusă în scenă de Compania de Teatru Concordia.

„E o mare bucurie pentru noi, Monica Davidescu si Aurelian Temisan sa ne reintalnim cu publicul din Pitesti dupa acesti ani in care pandemia ne-a tinut departe unii de altii. Impreuna cu Compania de teatru Concordia am facut doua proiecte teatrale minunate si  inca suntem in pregatire pentru  al treilea ( va povestim de el cand suntem aproape de premiera)” este mesajul transmis de Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

O comedie inspirată din viața de cuplu

Compania Concordia a adus la viață o comedie inspirată din viața de cuplu, care îi are ca protagoniști pe Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu și Aurelian Temisan, „Divorțul anului” însemnând două ore de râsete, muzică și de ce nu, chiar introspecție în propriile vieți.

În societatea noastră, în piese de teatru, în seriale de televiziune, în emisiuni,se vorbește tot mai mult despre căsătoria modernă și despre libertatea de a avea parteneri  în afară căsătoriei, rămânând în continuare  în relația de soț/soție sau chiar despre salvarea cuplului de la despărțire, prin întreținerea unor relații fugitive extraconjugale ale ambilor soți. „Toate cuplurile care au încercat au eșuat lamentabil”. Până la urmă se dovedește că nu e o soluție pentru salvarea căsniciei ci un drum sigur către pierderea cuplului. Piesă tratează în mod comic și ironic cu accente dramatice relația soț-soție, a unor oameni ce se îndreaptă spre „a treia tinerețe” și care se află prinși în vârtejul „ipocriziei conveniențelor moderne”.

„Divorțul anului” este o piesă adaptată, de însuși marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru din perioada anilor ’70 și dăruită lui Ovidiu Cuncea, cu mai mulți ai în urmă, iar regia este sub semnătură lui Ovidiu Cuncea, scenografia este creată de Gabi Albu și costume realizate de Ellida Toma.

Ne vedem curând! .

Bilete pot fi găsite accesând următoarele linkuri:

1. Bilete la Divorțul anului – Pitești (mystage.ro)

2. Bilete la piesa de teatru Divortul anului – Pitesti (blt.ro)

3. bilet.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.