„Doamne, cât de crudă poate fi viaţa!” Cine este Alexandru, tânărul de 31 ani mort subit la serviciu?

0

„Doamne, cât de crudă poate fi viața!” Cine este Alexandru, tânărul de 31 ani mort subit la serviciu?

Alexandru, un tânăr agent operativ la SASS, s-a stins subit ieri dimineață, când ieșea din tură, lăsând în urmă multă suferință. Nimeni nu își explică cum s-a petrecut o asemenea tragedie. Tânărul de 31 ani nu era cunoscut cu afecțiuni medicale și participase, în cei 10 ani de activitate, la sute de misiuni alături de colegii lui.

CITEȘTE ȘI: SPITALUL DIN MIOVENI ARE UN NOU DIRECTOR! DESPRE CINE ESTE VORBA?

Ieri dimineață, în jurul orei 07:30, Alexandru și-a luat la revedere de la colegi. Ieșise din tură și se pregătea să meargă acasă. Nimic nu avea să prevestească tragedia. Nu a mai apucat să plece, I s-a făcut rău și a căzut secerat. Colegii i-au sărit în ajutor și au chemat o ambulanță. Transportat la spital, a intrat în stop cardiorespirator şi, din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Urmează ca necropsia să stabilească din ce cauză a decedat tânărul. Bărbatul lucra de peste 10 ani ca agent la structura de intervenţie de la Penitenciarul Aiud. La aflarea tristei vești, sute de mesaje de condoleanțe au curs în mediu online. Și colegii, marcați de tragedie, și-au exprimat durerea prin zeci de mesaje de rămas bun.

  • „Unul dintre tinerii mei colegi, un tânăr care a crescut sub ochii mei, un tânăr pe care l-am îndrumat şi sfătuit, alături de care am participat la zeci de misiuni, împreună cu care am mâncat la aceeaşi masă ani de zile, unul dintre copiii mei, a plecat la ceruri! Azi dimineaţă, la ora 7:30, când am ieşit din serviciu, a fost ultimul coleg cu care am dat mâna. Acum, nu mai este! Doamne, cât de crudă poate fi viaţa, uneori! Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace! Penitenciarul Aiud şi SASS au pierdut un om de valoare. Noi, cei care am muncit alături de tine, am pierdut un prieten şi un camarad de nădejde.”, a transmis un angajat al Penitenciarului Aiud.
  • „Dragi colegi, vă anunţ cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veşnice, la o vârstă prea tânără, a colegului nostru, Dreghici Alexandru-Cristian, care activa în cadrul grupei SASS, din cadrul Penitenciarul Aiud. Nu există cuvinte care să poată alina durerea şi tristeţea familiei, rudelor şi apropiaţilor. Noi, colegii lui, împărtăşim această mare pierdere, durere şi urăm multă putere familiei întru depăşirea acestei mari tristeţi! Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare.Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea şi înţelepciunea. Un specialist priceput şi un om cu o conduită ireproşabilă. Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, transmite și Federaţia Sindicatelor din Sistemul Penitenciar.
  • „Rămas bun prieten drag ! Vei fi in sufletele noastre pentru totdeauna. Ingerii sa vegheze drumul tau lin catre Dumnezeu. Dumnezeu să te odihnească”,
  • „Ai fost si vei rămâne pentru noi , un om cu un caracter de milioane și cu un suflet curat. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, sunt doar căteva dintre mesajele transmise de prietenii tânărului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata