Doctorița Camelia Șerb condusă pe ultimul drum! Sute de persoane au venit să-și ia rămas bun!

0

Chiar în aceste momente s-a terminat slujba de înmormântare a doctoriței Camelia Șerb, la Bisericii Sf. Ioan din Trivale, acolo unde s-au adunat sute de persoane. Apropiații i-au creat un covor de flori în fața bisericii iar în semn de omagiu și rămas bun, cu toții au venit cu flori și coroane pentru a o conduce pe ultimul drum.

CITEȘTE ȘI: SFÂȘIETOR! A ÎNCEPUT SLUJBA DE ÎNMORMÂNTARE A DOCTORIȚEI ȘERB! ALTAR DE FLORI ȘI RÂURI DE LACRIMI ÎN FAȚA BISERICII! VIDEO!

Apropiații soților Șerb, colegii lui, medici, asistentele de pe secția de Ortopedie, colegii doctoriței de la Călinești, rudele, primarul Cristian Gentea sau inspectorul școlar general al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu, cu toții sunt prezenți la slujba de înmormântare. De asemenea, pentru a-i aduce un ultim omagiu și a-și lua rămas bun, dar și pentru a-I fi alături medicului Dragoș Șerb, au venit și Dan Manu, Ion Burnei, Gabriel Bratu, Marius Pîrvu, Cătălin Cotescu, Radu Bănică și alți consilieri locali, Romi Becheanu, zeci de directori de instituții sau șefi din primărie. Cea care le-a fost prietenă, mama, mătușă sau colegă de serviciu va fi înmormântată în Cimitirul Sfântul Gheorghe. Sub o durere apăsătoare și râuri de lacrimi care curg, toți cei prezenți deplând moartea premature a doctoriței Camelia Șerb care a plecat pentru totdeauna, într-o lume mai bună, la doar 55 ani.

Soția dr.Dragoș Șerb condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi!

Doctorița Camelia Șerb conducea de 10 ani Spitalul de Boli Cronice din Călinești și era căsătorită cu renumitul medic ortoped Dragoș Șerb, angajat al Spitalului Județean din Pitești (fost director medical), consilier local și medic al echipei FC Argeș. Amândoi formau un cuplu admirat și respectat în lumea medicală argeșeană și își creșteau cu drag copiii, sperând că vor îmbătrâni împreună și chiar își vor crește nepoții. Nu a fost să fie așa, destinul făcând ca doctorița să plece de lângă cei dragi înainte de termen.

Camelia Șerb și-a exercitat cu respect și demnitate profesia până în ultimele clipe ale vieții. Deși suferea de o boală incurabilă, care o măcina puțin câte puțin, a reușit să se împartă cu demnitate și iubire între profesie, familie și copii, până în ultima clipă. S-a stins pe un pat al Spitalului Floreasca din București cu speranța că o minune o poate salva, întorcându-se acasă la familie, soț și copii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata