Doctorița șpăgară de la Județean a mai fost condamnată pe luare de mită! Detalii incredibile!

0

Medicul de la Spitalul Județean Pitești reținut în această seară nu este la prima abatere când a cerut favoruri în schimbul banilor, Liliana Berca având la activ o condamnare de trei ani cu suspendare pentru fapte similare. Doctorița a fost acuzată că a primit diverse „cadouri” din partea pacienților precum cafea, alcool, parfumuri, țigări sau cutii de bomboane în perioada în care a lucrat la Casa Județeană de Pensii Olt pentru a pensiona sute de persoane.

Liliana Berca a a fost arestată preventiv în cursul anului 2010 după ce a fost prinsă în flagrant când primea mită și a stat în spatele gratiilor timp de aproape o lună. După patru ani de procese, magistrații de la Tribunalul Olt au decis să o condamne la trei ani de închisoare cu suspedare, dar și o serie de obligații.

După expirarea termenului de supraveghere, nu este clar dacă Liliana Berca a venit direct la Spitalul Județean Argeș, dar, se pare că nu s-a delăsat de metehnele vechi. Aceasta a fost reținută în cursul zilei de astăzi de către Direcția Generală Anticorupție într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată și dare de mită. Până în prezent, din probatoriul administrat, rezultă că medicul a primit de la un număr de cel puțin 20 de persoane, având calitatea de pacienți sau aparținători ai acestora, diferite sume de bani sau bunuri, în legătura cu exercitarea actului medical.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata