Doctorița șpăgară rămâne după gratii! De ce au decis judecătorii astfel?

0

Doctorița Liliana Berca, medicul diabetolog  de la Spitalul Județean Pitești a fost arestată pentru 30 de zile. Aceasta era angajată a Spitalului Județean din Pitești din ianuarie 2013 ca rezidentă, iar din luna august 2014 era medic permanent.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE MEDICUL DE LA JUDEȚEAN REȚINUT PENTRU MITĂ?

Reamintim faptul că ieri au avut loc două percheziții la Spitalul Județean Pitești, medicul diabetolog fiind acuzat pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată și dare de mită. Până în prezent, din probatoriul administrat, rezultă că medicul a primit de la un număr de cel puțin 20 de persoane, având calitatea de pacienți sau aparținători ai acestora, diferite sume de bani sau bunuri, în legătura cu exercitarea actului medical.

Aceasta nu este la prima abatere când a cerut favoruri în schimbul banilor, Liliana Berca având la activ o condamnare de trei ani cu suspendare pentru fapte similare. Doctorița a fost acuzată că a primit diverse „cadouri” din partea pacienților precum cafea, alcool, parfumuri, țigări sau cutii de bomboane în perioada în care a lucrat la Casa Județeană de Pensii Olt pentru a pensiona sute de persoane.

CITEȘTE ȘI: DOCTORIȚA ȘPĂGARĂ DE LA JUDEȚEAN A MAI FOST CONDAMNATĂ PE LUARE DE MITĂ! DETALII INCREDIBILE!

Liliana Berca a a fost arestată preventiv în cursul anului 2010 după ce a fost prinsă în flagrant când primea mită și a stat în spatele gratiilor timp de aproape o lună. După patru ani de procese, magistrații de la Tribunalul Olt au decis să o condamne la trei ani de închisoare cu suspedare, dar și o serie de obligații.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata