Doi bărbați omorâți de un șofer de 83 ani! Înainte a lovit un biciclist și a fugit de la fața locului!

0

Un bărbat și-a pierdut viața în seara aceasta, iar altul a murit pe drum spre spital după ce au fost spulberați de o mașină în timp ce traversau strada neregulamentar în comuna Albeștii de Argeș. Din primele informații, se pare că un șofer de 83 ani ar fi acorșat, inițial, un biciclist în Curtea de Argeș în drum spre casă și a plecat mai departe fără să îi pese. La scurt timp, în comuna Albeștii de Argeș a lovit din plin doi bărbați care traversau strada după ce au plecat din curtea unuia dintre ei, iar în urma impactului, una dintre victime a murit pe loc, iar cea de-a doua în drum spre spital.

În aceste momente, șoferul vinovat se află la audieri, iar în urma administrării probatoriului și a unei decizii luate de procurori se va stabili dacă va fi reținut pentru 24 ore și prezentat mâine în fața instanței cu propuneri de luarea unor măsuri preventive.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 83 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeș, la efectuarea virajului la stânga de pe str. 1 Decembrie 1918 către str. Eroilor, (direcția Curtea de Argeș spre Corbeni), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroșat cu autoturismul bicicleta unui bărbat, de 32 de ani, din același municipiu care se pregătea să traverseze, accidentându-l ușor.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor. La scurt timp, același conducător auto a accidentat doi pietoni, pe raza localității Albeștii de Argeș, pe DN 7C.

Din păcate, în urma celui de-al doilea accident a rezultat decesul unuia dintre cei doi pietoni, bărbat de 71 de ani, din Albeștii de Argeș, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeași localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconștiență, decedând la spital. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, conform art. 338, 192 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care faptele au fost săvârșite, și luarea măsurilor legale care se impun”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata