Doi bărbați uciși de un bătrân de 83 ani! Ce s-a întâmplat cu șoferul vinovat?

0

Bătrânul de 83 de ani care a omorât seara trecută două persoane și a lovit un biciclist a fost reținut pentru 24 de ore. În urma cercetărilor și audierilor, oamenii legii au decis să îl țină după gratii pe bătrând, iar potrivit surselor noastre, această decizie a fost luată din cauza faptului că dubla tragedie ar fi putut fi evitată dacă bărbatul ar fi oprit de la primul accident când a lovit biciclistul. Șoferul vinovat va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă în cursul zilei de astăzi.

„După administrarea de probatoriu, bărbatul de 83 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 noiembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Un bărbat și-a pierdut viața seara trecută, iar a murit pe drum spre spital după ce au fost spulberați de o mașină în timp ce traversau strada neregulamentar în comuna Albeștii de Argeș. Din primele informații, se pare că un șofer de 83 ani ar fi acorșat, inițial, un biciclist în Curtea de Argeș în drum spre casă și a plecat mai departe fără să îi pese. La scurt timp, în comuna Albeștii de Argeș a lovit din plin doi bărbați care traversau strada după ce au plecat din curtea unuia dintre ei, iar în urma impactului, una dintre victime a murit pe loc, iar cea de-a doua în drum spre spital.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata