Doi bătrâni salvați din flăcări de polițiști! Incendiu devastator!

0

O tragedie a fost evitată, noaptea trecută, de polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, care au pătruns într-o casă cuprinsă de incendiu și au salvat două persoane din interior. În noaptea de 17 spre 18 februarie, în jurul orei 00.00, doi polițiști din cadrul Secției de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăț, care se aflau în serviciul de patrulare, în localitatea Bughea de Sus, au observat că, la acoperișul unei case, izbucnise un incendiu.

Imediat, au anunțat evenimentul la 112 și au solicitat intervenția echipajelor specializate de pompieri și ambulanță, precum și sprijinul colegilor polițiști.

De asemenea, au verificat imobilul în cauză și au observat că în interior se aflau două persoane. Întrucât, ușa imobilului era încuiată și în flăcări, au spart   geamul unei ferestre și au pătruns în locuința în flăcări,  de unde au extras două persoane, o femeie și un bărbat, de 80, respectiv 85 de ani, proprietarii locuinței.

Aceștia au fost asistate medical de echipajele medicale, sosite la fața locului, însă nu a fost necesar transportul acestora la spital.

Ulterior echipajele de pompieri au lichidat incendiul, care se extindere și la un imobil învecinat.

„Îi felicităm pe colegii noștri, agent șef Pahonțu Eduard, ajutor șef de post la Postul de Poliție Valea Mare Pravăț și agent principal Simion Sorinel, șef de post la Postul de Poliție Bughea de Sus din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, pentru prezența de spirit de care au dat dovadă” transmite IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata