Doi copii de 14 ani au căzut într-un lac înghețat! SMURD și pompierii – intervenție de urgență!

0

Doi copii au fost la un pas să își piardă viața în această seară după ce s-au aventurat cu bicicletele pe un lac înghețat din comuna Oarja. Din primele informații, cei doi minori de 14 ani se plimbau prin zonă, iar la un moment dat au încercat să traverseze apa înghețată, dar, sub greutatea lor, gheța s-a rupt și au căzut direct în apă. Din fericire, lacul nu este adânc, ia rîn apropiere se afla un vecin de-al lor care a săit imediat și i-a scos.

Unul dintre copii a mers singur acasă, iar pe cel de-al doilea l-a dus bărbatul salvator. Între timp, echipajele SMURD ajunse la fața locului i-au preluat pe cei doi copii, le-a acordat primele îngrijri medicale și au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

„Este vorba despre doi copii care s-ar fi aventurat cu bicicletele pe lac, iar gheața fiind subțire, s-ar fi spart, aceștia căzând în apă. Ambii copii, cu vârstele de aproximativ 14 ani, au fost scoși din apă de către un localnic, unul dintre aceștia deplasându-se singur la domiciliu, iar cel de-al doilea fiind dus de către localnicul respectiv. Aceștia au foat preluați de către echipajele medicale SMURD, le-a fost acordat primul ajutor calificatși au fost transportați la spital” transmite ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata