Doi copii – la un pas de înec în Râul Târgușor! Adjunctul Poliției Mioveni – salvatorul copiilor!

Doi copii au fost salvați în ultima clipă de la înec de adjunctul Poliției Mioveni, Dragoș Tinca, în această după amiază la Mioveni. Din primele informații, unul dintre adolescenți a intrat  în apă Râul Târgușor, în zona Bemo, și a nu a mai putut să iasă, rămânând agățat de o cracă. Prietenul său a intrat în apă pentru a-l ajuta, dar din păcate nu a putut ajunge la el și a rămas, la rândul lui, în râu.

Un al treilea adolescent, care îi însoțea pe cei doi, a sunat la 112 pentru a anunța ce se întâmplă. În acel moment, la secția Mioveni, se afla în afara serviciului și adjunctul Dragoș Tinca, care a plecat spre fața locului alături de colegi. Fiind îmbrăcat în civil, omul legii s-a dezbrăcat și a sărit în apă pentru a-i ajuta pe cei doi copii până la sosirea salvatorilor, tinându-i pentru a nu se îneca.

Pompierii au intervenit, la rândul lor prompt, și i-au adus pe toți la mal, de unde au fost preluați de echipajele medicale care le-au acordat primele îngrijri medicale. Din fericire, cei doi adoleșcenți au scăpat doar cu o sperietură și nu a fost nevoie de transportul la spital.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.