Doi hoți de lemne – prinși în flagrant de jandarmi! Ce au pățit?

0

Două persoane au fost sancționate ieri, 27 februarie, de către jandarmii argeșeni, pentru transport de material lemnos fără documente legale, încălcând astfel prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Sancțiunile, în valoare de 1.000 lei fiecare, au fost aplicate în carul unei acțiuni în colaborare cu Ocolul Silvic Păpușa Rucăr, pe raza comunelor Berevoești și Valea Mare Pravăț, totodată fiind confiscată cantitatea de 0,700 mc material lemnos.

De la începutul acestui an și până în prezent, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni în domeniul protecției fondului forestier național, aplicând un număr total de 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 82.500 lei, iar cantitatea de 173,64 mc de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată în custodie reprezentanților Ocoalelor Silvice.

Jandarmeria Argeș atrage atenţia asupra respectării legislaţiei în domeniul silvic, întrucât astfel de acţiuni şi controale se vor desfășura şi în perioada următoare în vederea identificării şi tragerii la răspundere a celor care încalcă normele legale.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata