DOI TURCI – SCANDAL MONSTRU ÎNTR-UN BAR DIN ARGEȘ! CLIENT LOVIT CU PAHARUL ÎN CAP!

0

Doi turci au pornit un scandal într-un bar din comuna Budeasa și au luat la bătaie un bărbat în cap. Din primele informații, se pare că după ce au băut mai mult decât trebuie, cei doi au intrat în conflict cu un alt client, iar la un moment dat unul dintre străini i-a spart un pahar în cap bărbatului.

Victima a alertat autoritățile, iar la scurt timp oamenii legii i-au depistat pe cei doi cetățeni străni. Aceștia au fost duși la audieri, iar după administrarea probatoriului, unul dintre turci a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind pus sub control judiciar de judecătorii argeșeni.

„În ziua de 28 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, privind pe un bărbat de 28 de ani, de cetățenie turcă, cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar și complicitate la lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice privind pe un bărbat de 23 de ani, de cetățenie turcă.

Din cercetări s-a stabilit că, în data de 26 iunie a.c., bărbatul de 28 de ani, care era însoțit de un alt tânăr, de 23 de ani, ambii de cetățenie turcă, ar fi lovit un tânăr de 23 de ani, din Pitești, în timp ce se aflau într-un local de pe raza localității Budeasa, persoana vătămată suferind leziuni care au fost estimat din punct de vedere medico-legal la 8-9 zile de îngrijiri medicale. Reamintim că, în ziua de 29 iunie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata