Doi turci – scandal monstru într-un bar din Argeș! Client lovit cu paharul în cap!

Doi turci au pornit un scandal într-un bar din comuna Budeasa și au luat la bătaie un bărbat în cap. Din primele informații, se pare că după ce au băut mai mult decât trebuie, cei doi au intrat în conflict cu un alt client, iar la un moment dat unul dintre străini i-a spart un pahar în cap bărbatului.

Victima a alertat autoritățile, iar la scurt timp oamenii legii i-au depistat pe cei doi cetățeni străni. Aceștia au fost duși la audieri, iar după administrarea probatoriului, unul dintre turci a fost reținut ăentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un bărbat de 28 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că, în data de 26 iunie a.c., cel în cauză, care era însoțit de un alt tânăr, de 23 de ani, ambii de cetățenie turcă, ar fi lovit un tânăr de 23 de ani, din Pitești, în timp ce se aflau într-un local de pe raza localității Budeasa, persoana vătămată suferind leziuni care au fost estimate din punct de vedere medico-legal la 8-9 zile de îngrijiri medicale.

În ziua de 29 iunie a.c., bărbatul de 28 de ani și cel de 23 de ani au fost identificați și conduși la sediul poliției, în baza unor mandate de aducere.

După administrarea probatorului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.