Doliu imens în BOR! A murit un cunoscut și apreciat preot!

0

Doliu imens în BOR! A murit un cunoscut și apreciat preot!

Biserica Ortodoxă Română este în doliu după pierderea unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați preoți din țară. Este vorba despre părintele Simeon Zaharia de la Mănăstirea Sihăstria, un om care a luminat viaţa a zeci de mii de suflete de-a lungul timpului. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 95 ani.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT! UN TÂNĂR ȘI-A DAT FOC ȘI A ARS CA O TORȚĂ, DE DORUL PĂRINȚILOR! DETALII HALUCINANTE!

„Pe data de 2 septembrie 2023, Ieroschimonahul Simeon Zaharia de la Mănăstirea Sihăstria și-a încheiat călătoria pământească. Născut la 16 martie 1928, în comuna Mogoșești, județul Iași, fiu al lui Iancu și Rozalia, a intrat în viața monahală la 26 de ani, la Mănăstirea Sihăstria. A fost călugărit la 5 iunie 1955, primind numele de Serapion, și a urmat Școala monahală în perioada 1954-1956.

La 16 mai 1956, a fost transferat la Mănăstirea Putna, alături de alți 14 părinți din Sihăstria și șapte din Mănăstirea Slatina, inclusiv Arhim. Cleopa Ilie, pentru a revigora viața monahală de acolo.”, au transmis reprezentanții Mănăstirii Sihăstria pe Facebook.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata