Doliu imens în cultura din România! Un renumit pictor – moarte fulgerătoare!

0

Este doliu imens în domeniul cultural din România după ce un renumit pictor s-a stins din viață. După o viață dedicată artei, Octav Postolache a avut un rol important timp de mai multe decenii în organizarea evenimentelor culturale din municipiul Sighetu Marmației.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! ÎNSĂRCINATĂ ÎN 8 LUNI-A SFÂRȘIT ÎN MÂINILE FOSTULUI SOȚ! UCISĂ CU SÂNGE RECE!

„Prin întrega sa activitate Octav Postolache a avut un rol important câteva decenii în organizarea evenimentelor culturale din municipiul Sighetu Marmatiei fiind unul dintre catalizatorii vieții culturale din capitala Maramureșului istoric. Prin pictură a reuşit să exprime surplusul de trăiri, de idei, dovedind originalitate, o abordare aparte a tehnicii picturale. Ne exprimăm întreaga prețuire pentru tot ce a fost și a realizat regretatul Octav Postolache, om de omenie și coleg adevărat, care a lăsat amintirea unui suflet plin de bunătate, iubitor de viață, ce a trăit simplu, cu deosebita plăcere de a interacționa cu semenii. Suntem profund îndurerați de această pierdere irecuperabilă și-l rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace”, scrie Centrul Cultural Sighetu Marmației.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata