Doliu imens în familia subprefectului Minciunescu!

0

Subprefectul Bogdan Minciunescu este doliu după ce fratele său, aviatorul Dragoș Minciunescu s-a stins din viață la numai 50 ani. Subprefectul a postat un mesaj prin care i-a adus un omagiu, celui care a servict Aviația Românesă și internațională peste două decenii. Dragoș Minciunescu a fost singurul român specialist pe elicoptere NH90 și a activat în teatrele de război din Bosnia.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE RĂZVAN, TÂNĂRUL MORT ÎN INCENDIUL DE PE DUMBRAVEI! LACRIMI ȘI DURERE!

„Zi tristă în Aviația Românească si internatională! Un frate, un bun aviator, un profesionist cu o experiență de 20 de ani în Fortele Aeriene Române, veteran de razboi după misiunea din Bosnia, 6 ani în armata Omanului si 2 ani in armata Qatarului, singurul român specialist pe elicopterele NH90. Draga frate alături de tine am parcurs cele mai frumoase si fericite momente, ne-ai părăsit prea devreme! Frate Dragos Minciunescu  Mereu, Liber la Elice !… în zborul spre Univers! Dumnezeu să Te odihnească in Pace!” este mesajul transmis de subprefectul Minciunescu.

Obiectiv de Argeș transmite condoleanțe familiei îndoliate!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata