Doliu imens în fotbalul românesc! S-a stins o mare legendă!

0

Doliu imens în fotbalul românesc! S-a stins o mare legendă! Fostul portar al lui Dinamo, Victor Nunweiller, s-a stins din viață fulgerător, miercuri, 19 aprilie, la vârsta de 81 de ani. Acesta este unul dintre cei șapte celebri frați Nunweiller, al căror nume este strâns legat de Dinamo București.

CITEȘTE ȘI: PROFESOR AMENINȚAT CU UN CUȚIT DE UN ELEV DE 15 ANI! UN ALT CAZ ȘOCANT ÎN TIMPUL ORELOR!

Anunțul tragic a fost făcut chiar de reprezentanții clubului sportive. Radu Nunweiller este ultimul dintre ei care este în continuare în viață, acesta având 78 de ani.

„Născut pe 13 mai 1942, NUNWEILLER V, așa cum a fost cunoscut în istoria fotbalului nostru, a evoluat pe postul de portar la Dinamo, Victoria, Dinamo Obor și Universitatea Cluj. Constantin, Dumitru, Ion, Lică, Victor, Radu și Eduard. Toți NUNWEILLER sau, altfel spus, familia care a scris o pagină importantă în istoria clubului nostru și a fotbalului românesc.

Dintre cei șapte frați, cinci dintre ei, Dumitru, Ion, Lică, Victor și Radu au îmbrăcat tricoul ‘câinilor roșii’, numele de alint al dinamoviștilor, moștenire lăsată de familia NUNWEILLER. Doar Radu NUNWEILLER mai este astăzi în viață. Sincere condoleanțe familiei!”, se arată în comunicatul clubului Dinamo București.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata