Doliu imens în lumea filmului! A murit la doar 45 ani, răpusă de o boală crâncenă!

0

Doliu imens în lumea filmului! O cunoscută actriță a murit, ieri dimineață, la doar 45 ani, răpusă de o boală nemiloasă. Este vorba despre actrița Annie Wersching, cunoscută pentru rolul agentului FBI Renee Walker din serialul „24”. Wersching a asigurat, de asemenea, vocea lui Tess în jocul video „The Last of Us”.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! POLEI PE A1! CUM SE CIRCULĂ? ANUNȚ OFICIAL!

Actrița era Neil Druckmann, directorul de creație al noului serial HBO Max „The Last of Us”, bazat pe joc, a scris pe Twitter despre decesul lui Wesching: „Tocmai am aflat că draga mea prietenă, Annie Wersching, a decedat. Tocmai am pierdut o artistă și o ființă umană frumoasă. Inima mea este distrusă. Gândurile sunt alături de cei dragi ei”.

Wersching a apărut în mod regulat în drame de televiziune de-a lungul anilor ’80 și până în anii 2010. În 2007, ea a jucat rolul Ameliei Joffe în lunga telenovelă ABC „General Hospital”. Printre celelalte apariții notabile ale lui Wersching se numără aparițiile din serialul „Bosch” din 2014 de pe Amazon Prime și din serialul „The Vampire Diaries” de pe CW.Ea a interpretat-o și pe regina Borg în „Star Trek Picard” în 2022.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata