Doliu imens în lumea filmului! Actor cunoscut răpus de o boală nemiloasă la doar 35 ani!

0

Doliu imens în lumea filmului! Actor cunoscut răpus de o boală nemiloasă la doar 35 ani!

Doliu imens în lumea filmului. Un actor cunoscut a fost răpus de o boală nemiloasă la vârsta de doar 35 ani. Actorul fusese diagnosticat cu cancer la creier în 2017 și urma un tratament agresiv.

CITEȘTE ȘI: SUFERINȚA SURDĂ CARE A ÎMPINS-O LA SINUCIDERE PE LAURA. CE SPUN APROPIAȚII?

Din păcate, pentru actorul australian Johnny Ruffo lupta cu viața s-a încheiat brusc, la 35 ani, lăsând multă durere în urmă. Actorul și cântărețul din Australia, Johnny Ruffo a debutat în serialul australian „Home and Away”, unde a interpretat rolul lui Chris Harrington, în 2013, la doi ani după ce a participat la finala X Factor Australia.

„Cu inima strânsă, ne luăm rămas-bun de la iubitul nostru Johnny. A fost un om foarte talentat, carismatic și uneori copilăros. Johnny a fost foarte determinat și a avut o voință de fier. S-a luptat până la capăt cu boala. A fost un suflet atât de frumos, cu atât de multe lucruri de oferit. Te iubim, Johnny și o să ne aducem aminte de tine cu bucurie. Odihnește-te în pace.”, se arată într-un anunț de pe pagina lui oficială de Instagram.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata