Doliu imens în lumea muzicii! Un îndrăgit artist-moarte fulgerătoare la doar 31 ani!

0

Doliu imens în lumea muzicii! Un îndrăgit artist-moarte fulgerătoare la doar 31 ani! Doliu imens în lumea muzicii populare după ce un cunoscut artist, solist vocal în cadrul Ansamblului Profesionist „Doina Oltului”, s-a stins din viață, fulgerător, la vârsta de doar 31 de ani. Anunțul trist al decesului a fost făcut de către colegii cântărețului.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ! L-AȚI VĂZUT? COPIL DE 11 ANI DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ! PĂRINȚII ȘI POLIȚIA CER AJUTOR!

Din primele informații, se pare că interpretul Marian Toma a suferit un accident vascular grav. Sâmbăta trecută, Marian Toma a acuzat o stare de rău și a ajuns de urgență la UPU Slatina. Medicii l-au consultat și au constatat că artistul suferise un accident vascular cerebral cu inundare masivă a creierului, motiv pentru care au decis urgent transferul către un spital din București. Din nefericire, nici medicii din Capitală nu au mai putut să îi salveze viața, artistul decedând ieri, 3 aprilie.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste familie, prieteni, apropiați sau colegii, care au umplut rețelele sociale cu sute de mesaje de condoleanțe.

„Cu mare durere în suflete anunţăm că Marian Toma, colegul şi prietenul nostru, a trecut în nefiinţă. Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. Lumina refecletoarelor s-a stins pentru Marian! Odihnă veşnică, coleg şi prieten drag!”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții Ansamblului Profesionist „Doina Oltului”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata