Doliu imens în mediul de afaceri argeșean! A murit un nume emblematic!

0

Doliu imens în mediul de afaceri argeșean! A murit un nume emblematic!

Doliu imens în mediul de afaceri argeșean după ce seara trecută, Sergiu Mândreanu, un nume emblematic în județ și nu numai, a murit. Din primele informații, cunoscutul om de afaceri a suferit un infarct.

CITEȘTE ȘI: SISTEME DE MONIZORIZARE RCA PE STRĂZI! BIG BROTHER AL ȘOSELELOR!

Sergiu Mândreanu era un reper în domeniul producției de mobilier din județul Argeș, iar prin multă muncă și seriozitate, a reușit rapid să se extindă și să fie cunoscut și peste hotare. A condus din postura de director de producție ani de zile Alpromul până când a decis să pornească propria afacere. Alpitex s-a remarcat rapid iar Sergiu Mândreanu a devenit un nume de excelență în domeniul producției de mobilă atât în țară, cât și peste hotare. Sute de persoane care i-au trecut pragul au fost îndrumate, învățând meserie în firma pe care acesta a condus-o.

Nimic nu avea să prevestească o asemenea tragedie. Deși avea 78 de ani, Sergiu Mândreanu nu avea probleme de sănătate. Seara trecută s-a stins fulgerător. A lăsat în urmă o familie îndoliată, răpusă de durere, soția, doi copii minunați și nepoții care îl iubeau nespus de mult, dar și o comunitate întreagă care deplânge trecerea lui în neființă.

Redacția Obiectiv de Argeș transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata