Doliu imens în sportul românesc! A murit fulgerător la doar 45 ani!

0

Doliu imens în sportul românesc! A murit fulgerător la doar 45 ani! Antrenorul echipei de baschet Phoenix Galați, Dalibor Destanovic, a murit subit, ieri, la vârsta de doar 45 ani, chiar în timpul Turneul Final B al Campionatului Național U16 masculin. Antrenorul de origine sârbă activa în baschetul românesc din anul 2016. Vestea a căzut ca un trăsnet peste toată lumea, zeci de mesaje de condoleanțe curgând pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! DOUĂ ZILE FĂRĂ CURENT ELECTRIC ÎN PITEȘTI! AFLĂ ZONELE AFECTATE!

„Veste extrem de tristă venită de la Focșani, locul de desfășurare a Turneului Final B al Campionatului Național U16 masculin: inima antrenorului echipei Phoenix Galați, Dalibor Destanovic, a încetat să mai bată în primul sfert al meciului pe care echipa moldavă o disputa cu Știința București.”, a anunțat pe Facebook Federația Română de Baschet.

„Suntem șocați și împietriți de durere, nedumeriți și revoltați din cauza veștii care a căzut ca un trăznet: coach Dixon nu mai este printre noi! Gândurile noastre se îndreaptă spre familia greu încercată, ca de altfel toată familia baschetului gălățean!”, se arată și pe pagina de Facebook a clubului Phoenix Galați.

„ Marți după-amiază, la o unitate școlară din Focșani, unde avea loc o competiție națională de baschet, a fost solicitată intervenția ambulanței pentru un bărbat în vârstă de 45 ani. Acesta a fost preluat în stare de inconștiență și transportat la UPU din cadrul Spitalului Județean Focșani, ulterior fiind constatat decesul acestuia.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a intervenit decesul.” transmite IPJ Vrancea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata