Doliu în lumea sportului! Un cunoscut fotbalist, moarte fulgerătoare!

0

Doliu și lacrimi în lumea sportului după ce marele fotbalist Italian, Gianluca Vialli a murit la vârsta de 58 ani. Fostul mare fotbalist suferea de cancer pancreatic şi era internat într-un spital din Londra.

Cine a fost marele fotbalist Vialli

Fost mare atacant italian, Gianluca Vialli este o legendă a Sampdoriei, a lui Juventus şi al echipei engleze Chelsea. El a evoluat de 59 de ori şi pentru selecţionata Italiei, pentru care a marcat 16 goluri. După ce s-a retras din activitatea de fotbalist profesionist, Gianluca Vialli a fost pentru o scurtă perioadă antrenor la Chelsea şi Watford. El a continuat apoi din postura de colaborator şi comentator sportiv al televiziunii Sky Sport Italia.

Ce spunea cunoscutul fotbalist despre boala sa, când a aflat

„Oaspetele nedorit este încă aici cu mine. Acum sunt în regim de întreţinere. Tumoarea este încă acolo şi uneori se observă mai mult, alteori mai puţin. Voi continua să lupt pentru că vreau sa fiu aici mulţi ani de acum încolo. Puterea o iau din familie, de la prieteni şi de la toţi cei care îmi dau curaj”, spunea Vialli în urmă cu un an.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata