Doliu în mediul de afaceri argeșean! A murit la 48 ani răpus de o boală necruțătoare!

0

Doliu în mediul de afaceri argeșean! A murit la 48 ani răpus de o boală necruțătoare! O veste tragică zguduie mediul de afaceri argeșean după ce, patronul unei pensiuni de renume din Budeasa, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Este vorba despre Eugen Sabou, patronul pensiunii Budeasa, pensiune cunoscută în special pentru cazarea sportivilor din loturile de la Caiac.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERIRE MACABRĂ! BEBELUȘ GĂSIT MORT, ÎNTR-O PUNGĂ DE PLASTIC! ERA ARUNCAT ÎNTR-UN TUFIȘ!

A luptat mult, familia și toți cei apropiați iau fost alături. Deși credea că s-a vindecat, în ultimul an boala necruțătoare, cancerul, a recidivat. Și a decis să lupte în continuare, până la ultima suflare. Din nefericire, boala l-a răpus la doar 48 ani. Cei care l-au cunoscut și l-au apreciat îl descriu că pe un om care a muncit din greu să pună pe picioare o pensiune ce a devenit cunoscută în zonă.

Eugen Sabou a fost un om apreciat și iubit, prietenii și colaboratorii fiind alături de familia îndoliată, în aceste momente grele. La aflarea tristei vești, sute de mesaje de condoleanțe au curs în mediul online, toți cei care l-au cunoscut deplângând moartea prematură a omului de afaceri argeșean.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata