Doliu în muzica românească! Un mare artist s-a stins fulgerător!

Doliu în muzica românească după ce Leluț Vasilescu, bateristul trupei Compact și membru fondator al acesteia, a murit. Anunțul tragediei a fost făcut în urmă cu puțin timp de Dorin Nicolae Lojigan, primarul orașului Câmpia Turzii, pe pagina personală de Facebook.

CITEȘTE ȘI: MOTOCICLIST DE 22 ANI SPULBERAT LÂNGĂ BISERICA SF. VINERI! MEDICII ACORDĂ PRIMUL AJUTOR!

„Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu.

Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare! Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.

În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu!

Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”, a transmit primarul orașului Câmpia Turzii.

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] Doliu în muzica românească! Un mare artist s-a stins fulgerător! […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.