Doliu în presă! Jurnalist mort într-un teribil accident!

0

Un operatot TV, cu o vastă experiență în domeniu a murit într-un teribil accident de circulație la vârsta de doar 46 de ani. Sabin Nicolae, operator la Digi Sport de peste 20 de ani, era căsătorit și avea o fiică în vârstă de 14 ani.

Tragedia s-a petrecut chiar în momentul în care se întorcea, împreună cu un coleg, cu mașina de serviciu de la Galați, acolo unde făcuseră parte din echipa de transmisie a partidei de fotbal dintre Oțelul și Gloria Buzău. Impactul a fost devastator. Mașina tinerei, care conducea pe contrasens și a intrat în duba Digi, s-a transformat într-un morman de fiare, în timp ce parte din față a autoutilitarei a fost distrusă. Tânăra a murit pe loc, iar alte două persoane din mașina postului DIGI Sport au fost rănite. Ulterior, Sabin Nicolae a murit la spital.

După încheierea meciului, o altă mașină din carul TV a ales să se întoarcă la București pe ruta Slobozia, dar Sabin Nicolae a ales varianta Buzău – Urziceni, pentru a-l lăsa acasă pe colegul său în vârstă de 31 de ani, care locuiește în zona Fierbinți. Pe Șoseaua Spătarului, duba celor de la DIGI Sport a fost lovită în plin de un autoturism Skoda Fabia, condus de tânăra din Rușețu.

 

 

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata