Doliu în rândul polițiștilor câmpulungeni!

Doliu în rândul polițiștilor câmpulungeni! Un poliţist, un OM, un profesionist, a plecat la Îngeri să ducă mai departe, alături de colegii care au plecat în ultimii ani, munca de poliţist care respectă haina şi Legea.

Moise Robu, poliţistul care, alături de alţi poliţişti, a pus bazele conceptului de Poliţie de Proximitate din Câmpulung a plecat dintre noi. S-a luptat cu o boală necruţătoare, în faţa căreia nu a avut câştig, însă Îngerii l-au luat acolo sus lângă ei.

Colegii din cadrul Biroului de Proximitate, alături de care a muncit zile întregi, spun că: „Va rămâne mereu colegul nostru şi va dăinui în inimile noastre. A fost un coleg foarte bun. Mereu era cu zâmbetul pe buze. S-a luptat până în ultima clipă!” spun colegii acestuia.

Moise Robu era pensionat din luna septembrie a anului 2017, un an de suferinţă şi de luptă pentru viaţă!

Trupul neînsufleţit al lui Moise Robu a fost depus la Biserica din cartierul Mărcuş, iar înmormântarea va avea loc joi la ora 12.00.

În urma lui Moise Robu a rămas soţia acestuia, cadru didactic şi un fiu, care lucrează în Bucureşti. Dumnezeu să îi întărească pe cei rămaşi, iar pe tine domnule poliţist, Dumnezeu să te odihnească în pace!

sursă: Ziarul din Muscel

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.